רצועות בקר בטחינה וצנוברים
אין כמו בשר בקר רך וקריספי בתוספת טחינה. מתכון פופולארי, קל להכנה שישאיר טעם טוב לזמן רב.
מתכון מאת: עליזה קוזי
18/06/2019
דרגת קושי קל
03:00
שלבי הכנה
1
מחממים שמן זית בסיר לחום בינוני גבוה, מוסיפים את הגזרים, הבצל והשום למשך 10 דקות
2 מוסיפים לסיר את הצנובר, בצלי השאלוט ורצועות הבקר מטגנים עד להשחמה קלה
3 מוסיפים מלח ופלפל, מוזגים את מרק העוף/בקר, מערבבים ומביאים לרתיחה
4 מקטינים ללהבה קטנה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כשעתיים
5 מוסיפים את הטחינה, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות
6 מעבירים לצלחות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל. בתיאבון!